Hakkımızda

Internet of Things ve Derin Öğrenme Topluluğu olarak Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey yükselen nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet’i biz kurduk, O’nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.” sözünü benimseyerek; Yapay zekâ, Derin öğrenme, Büyük Veri ve Endüstri 4.0 gibi Endüstri devrimi niteliğindeki bu tür gelişmeleri bünyemizdeki öğrencilere seminer, konferans ve kongre yollarıyla aktarmayı ve bu bilgi birikimi sayesinde günümüz ve gelecek hakkında bilinç oluşturmayı hedeflemektedir.

Amaç ve Faaliyetler:

1. Bütün mühendislik ve pozitif bilim dallarına ve teknolojiyle ilgilenen herkese hitap eden bir topluluk olmaktır.

2. Alanımızda geliştireceğimiz projeler ile Trakya Üniversitesi’ni ülkemizde ve uluslararası alanda temsil etmektir.

3. Internet of Things ve Derin Öğrenme alanında ulusal ve uluslararası eğitim, kurs, seminer, panel, konferans ve kongrelere katılmaktır.

4. Internet of Things ve Derin Öğrenme alanında ulusal ve uluslararası yarışmalara katılmaktır.

5. Öğrencilerin bilgi ve tecrübesini arttıracak, aktif hale gelmesine yardımcı olacak, faaliyet alanımızla ilgili geziler düzenlemektir.

6. Internet of Things ve Derin Öğrenme alanında kendini geliştirmiş, kariyer sahibi kişilerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak amacıyla seminer, konferans düzenlemektir.

7. Internet of Things, Yapay Zekâ, Gömülü Sistemler, Derin Öğrenme alanında faaliyet gösteren firmaların teknik birimlerine teknik geziler düzenlemektir.

Bu içerik 18.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1057 kez okundu.