Edirne Barosunun düzenlediği, Prof. Dr. Cem Say' ın konuşmacı olduğu Yapay Zeka söyleşisine katıldık

Edirne Barosu tarafından düzenlenen etkinlikte Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Cem Say, Yapay Zeka' nın ortaya çıkışı, gelişme süreci, günümüzdeki ve yakın gelecekteki durumu hakkında sunum yaptı. Son olarak hukukta kullanımı sırasında oluşabilecek olumlu, olumsuz durumlardan ve "Yapay Zeka ve Etik" konularından bahsetti.

Sunum sonrası Prof. Dr. Cem Say dinleyicilerin sorularını cevapladı. Gelen sorular yapay zekanın günümüzde ve gelecekte nasıl sorunlar yaratabileceği ve bu sorunların nasıl çözülebileceği üzerineydi. Soruları cevaplayan Say, yazarı olduğu 50 Soruda Yapay Zeka adlı kitabını okurları için imzaladı.

Internet of Things ve Derin Öğrenme Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Deniz Taşkın, Bilgisayar Mühendisliği Dr. Öğr. Üyesi Cem Taşkın ve topluluk üyeleri sunuma katıldı. Sunum sonunda Internet of Things ve Derin Öğrenme Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Deniz Taşkın ayrıca Prof. Dr. Cem Say'a kendi yazmış olduğu Gömülü Sistem Tasarım kitabını imzalayarak hediye etti. Topluluk üyelerimiz ve Akademik Danışmanlarımız ile birlikte fotoğraf çekildik.









Ek Resimler
Bu içerik 07.01.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1110 kez okundu.